XI. Zahradní slavnost Domu pokojného stáří sv. Ludmily se opět vydařila Zobrazit fotogalerii
21. září 2022 Rurika B

XI. Zahradní slavnost Domu pokojného stáří sv. Ludmily se opět vydařila

Ve čtvrtek 15. září se nám podařilo po dvouleté „covidové“ pauze uspořádat tradiční zahradní slavnost u příležitosti svátku svaté Ludmily, patronky našeho Domova, a celostátního dne Charity, která letos v ČR slaví stoleté výročí.

Tématem slavnosti byla „Cesta kolem světa“. Zaměstnanci, uživatelé služeb i rodinní příslušníci se oblékli do tematických kostýmů a užili si uvolněnou atmosféru, která vládla celým odpolednem.

O hudební doprovod k tanci i poslechu se postaral Jan Mikula, kulturní zážitek nám zprostředkovaly děti MŠ Chabařovice a žáci ZUŠ Chabařovice. Velký potlesk sklidila i píseň „Život není náhoda“, kterou nacvičily společně s aktivizačními pracovnicemi uživatelky našich služeb.

Mezi čestné hosty usedl manažerský tým Charity Ústí nad Labem v čele s ředitelkou Bc. Martinou Jonášovou, dále pak starosta města Mgr. Josef Kusebauch s manželkou, arciděkan pan Mgr. Miroslav Šimáček a náměstek primátora města Ústí nad Labem Mgr. Tomáš Vlach. Pozvání také přijali sousedé chabařovického Domu s pečovatelskou službou a uživatelé Domova Velké Březno spolu se zaměstnanci.

Velký dík patří především všem sponzorům, dárcům a partnerům celé akce. V neposlední řadě pak našim uživatelům za výzdobu venkovních i vnitřních prostor a ukázku výrobků, které vyrábějí v rámci pravidelných denních aktivit.

František Kopa

správce webových stránek, PR, technický pracovník
Tel.: 731 623 868 E-mail: 6hCkQOQ938Es-Zkkabkmb