Tři králové přijdou ONLINE
20. prosince 2020 Rurika B

Tři králové přijdou ONLINE

Vzhledem ke zhoršující se epidemické situaci a očekávaným vládním opatřením jsme se v Oblastní charitě Ústí nad Labem rozhodli pro online verzi Tříkrálové sbírky. Mrzí nás, že v lednu koledníci do ulic nevyrazí, ale snažíme se ze všech sil, abychom naše přispěvatele o zážitek z tříkrálového koledování nepřipravili. Proto vzkazujeme: „Nebojte se, o zážitek z koledování nepřijdete, protože koleda bude. Tři králové za vámi přijdou ONLINE. Otevřete jim ONLINE dveře a zažijte stejně krásný pocit, jako když na vašem prahu zpívá parta zmrzlých koledníčků a vy je posloucháte. Obdarujte je a přijměte požehnání.“

„Pozvěte ONLINE koledníky dál na www.trikralovasbirka.cz !“

Jak bude ONLINE koleda konkrétně probíhat? Na webu www.trikralovasbirka.cz si pustíte video s online koledou a můžete přispět prostřednictvím online kasičky, kde po zadání PSČ Vaší obce bude příspěvek přidělen té charitě, která zde poskytuje svoje služby.

DARUJTE PRÁVĚ TEĎ!

 

Letos vybíráme příspěvky na nákup antidekubitních matrací a polohovacích křesel pro klienty Domu pokojného stáří sv. Ludmily v  Chabařovicích, dále na pomůcky a hry pro děti s různými handicapy ze ZŠ Vojnovičova a na podporu chudým rodinám z Farnosti Trmice.

 

KONTAKT:
Ing. Radka Neprašová
koordinátorka Tříkrálové sbírky Oblastní charity Ústí nad Labem
neprasova@charitausti.cz; 731 632 986

Ing. Radka Neprašová

asistentka ředitele, personalistka
Tel.: 731 632 986 E-mail: 9.CBRcenW7c-T65j4mnE9d~4Ys