Dům pokojného stáří sv. Ludmily navyšuje kapacitu
8. června 2022 Rurika B

Dům pokojného stáří sv. Ludmily navyšuje kapacitu

V Domě pokojného stáří sv. Ludmily (V Aleji 434, Chabařovice) poskytujeme od 1. ledna 2022 pouze 1 sociální službu a to „Domov se zvláštním režimem“. Tato pobytová služba je určena osobám ve věku od 55 let, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění, zejména osobám s Alzheimerovou, stařeckou a ostatními typy demencí. Dále je od 1. května 2022 navýšena kapacita Domova z 35 na 43 lůžek.

V našem zařízení dbáme na rodinnou atmosféru. Klienti u nás najdou důstojné, důvěrné a bezpečné prostředí uzpůsobené jejich individuálním a specifickým potřebám. Nenabízíme pouze sociální a zdravotní službu dle zákona, ale zaměřujeme se na aktivizaci klientů a pestrou nabídku volnočasových činností.

Naší prioritou a největší zásadou je respektování vůle uživatelů, jejich důstojnosti, soukromí a lidských práv. Podporujeme pozitivní myšlení a aktivizaci klientů na základě jejich individuálních přání. Zakládáme si na pozitivním vztahu mezi pracovníky a klienty. Podporujeme kontakt uživatelů s jejich rodinami, blízkými a přáteli.

Zájemci o služby Domova mohou kontaktovat vedoucího Domova: David Lobpreis – lobpreis@charitausti.cz, 731 402 490

Více informací naleznete ZDE

František Kopa

správce webových stránek, PR, technický pracovník