Charita Ústí nad Labem

Pracovník v sociálních službách - domov se zvláštním režimem

Dům pokojného stáří svaté Ludmily, V Aleji 434, Chabařovice Plný úvazek Dle dohody výběrové řízení
Kontaktní osoba
Ing. Radka Neprašová

asistentka ředitele, personalistka
Tel.: 731 632 986 E-mail: neprasova@charitausti.cz

Přímá obslužná péče o osoby ve věku od 55 let (senioři a osoby s Alzheimerovou chorobou, stařeckou či jinými typy demencí), spočívající v nácviku jednoduchých denních činností, pomoci při osobní hygieně a oblékání, manipulaci s přístroji, pomůckami, prádlem, udržování čistoty a osobní hygieny, podpora soběstačnosti, posilování životní aktivizace, vytváření základních sociálních a společenských kontaktů a uspokojování psychosociálních potřeb uživatelů služby.

Požadujeme:

Podmínkou výkonu činnosti pracovníka v sociálních službách je plná svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost a odborná způsobilost v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (kurz je možné si dodělat ve lhůtě 18 měsíců po nástupu), ve znění pozdějších předpisů, kladný vztah k uvedenému okruhu osob, schopnost týmové práce, flexibilitu, aktivní přístup, empatie.

Nabízíme:

• příjemné pracovní prostředí
  • možnost  seberealizace
  • prostor pro sebevzdělávání a odborný růst
  • mzda ve výši min. 21.700 Kč (+ osobní ohodnocení po zkušební době)
  • stravenky

Kontakt: neprasova@charitausti.cz; od 8.00 do 15.00 si lze telefonicky sjednat osobní jednání (asistentka ředitele, personalistka - Ing. Radka Neprašová - 731 632 986 )